Laatste dagje Salt Lake City - Reisverslag uit Salt Lake City, Verenigde Staten van Suzanne Weeda - WaarBenJij.nu Laatste dagje Salt Lake City - Reisverslag uit Salt Lake City, Verenigde Staten van Suzanne Weeda - WaarBenJij.nu

Laatste dagje Salt Lake City

Door: Suzanne

Blijf op de hoogte en volg Suzanne

23 Juni 2009 | Verenigde Staten, Salt Lake City

Vandaag ben ik vroeg op gegaan, aangezien ik ook veel te vroeg sliep.. Om 9 uur stond ik bij de supermarkt om wat broodjes te halen.. Na t ontbijt een uurtje gelaptopt en daarna 20 min hardgelopen.. Langer hield ik echt niet vol, want daar was het veel te heet voor! Na een lekkere douche heb ik op de veranda in het zonnetje geluncht en ben ik met de bus naar de stad gegaan om een sim-kaart te kopen. Die werkte niet in allebei de telefoons die ik had meegenomen dus heb voor 30 dollar een nieuw toestel gekocht waar 15 dollar aan beltegoed opstaat. Die amerikanen zijn trouwens echt super sociaal. Overal waar je gaat zitten of in de rij staat beginnen ze een praatje tegen je echt leuk.
Daarna ben ik lekker met een tijdschrift bij de fontein gaan zitten waar ik gister ook zat.. Ben wel een beetje verbrand daar..
Toen ik thuis kwam heb ik mn koffer ingepakt en die ontploft nu bijna, hij is sowieso te zwaar haha.. Maar goed..
En toen ben ik gaan slapen..
Om half 11 werd ik wakker omdat er volgens mij een zwerver binnen zat die eruit werd gezet.. Ik hoorde allemaal geschreeuw enzo, en was eigenlijk best bang.. Straks ging die zwerver op mijn raam kloppen ofzo.. Dus ik heb daarna niet echt super goed meer geslapen, maar goed.. Het is nu half 7 en ik ga zo naar het busstation om de bus te nemen naar het Greyhound station. Dat is de bus waar ik van 8 uur tot 8 uur in ga zitten richting Bozeman.

Mijn nummer is btw; 001-801-234-1228
Tot morgen!

• 23 Juni 2009 - 15:21

Ome W:

Vrouwen en koffers wat is dat toch ? lol gr ome W

• 23 Juni 2009 - 18:25

Marcel :

Wereld reis maken in Amerika? Koffer nou al vol... wat een verhalen allemaal zeg... Groeten uit (ook warm) holland!

• 23 Juni 2009 - 19:50

Dag lieverd,

Wat maak jij veel leuke, spannende en aparte dingen mee daar! Hoop dat het rustiger wordt als ik er ben!
    Die andere auto heb ik bekeken omdat er schade aan deze auto zit,door derden, die wel gemaakt moet worden voor het gaat roesten. In augustus moet hij een apk keuring en een grote beurt.
    Als er dan veel geïnvesteerd moet worden haal ik dat er nooit uit als ik 'm ga verkopen volgend jaar.
    Vanmorgen heeft oma je dagboek tot zover gelezen. Ze vond je erg dapper en is heel erg trots op je dat je dit allemaal alleen onderneemt.
    Vin heeft om 16 uur op de fiets zijn eindverslag naar Delft gebracht, moest er om 17 uur zijn en nog uitgeprint worden!!!!!!!!!!
    Precies op tijd zou jij zeggen.
    Ik ga dadelijk werken en schrijf je morgen weer.
    Ik vind het heel leuk dat er ook foto's te zien zijn op je site.

Dag lieverd.

• 23 Juni 2009 - 20:10

Henriette:

Heej Suus, ik heb bewondering voor je moed en durf! Laat die Suus maar schuiven. Fijn dat die Amerikanen zo aardig zijn. Dat is ze ook geraden, anders kom ik effe!! Leuk die foto's! Zeker ook gemaakt door die aardige Amerikanen
    :-)

• 24 Juni 2009 - 12:33

Annemarie:

Ha die wereldreizigster,

Wat doe je dat allemaal goed zeg....net of je nooit anders gedaan hebt. Erg leuke foto's van jou en het prachtige guest house. Ik kan me voorstellen dat je daar eigenlijk niet weg wilt. lekker lunchen op het balkon en lekker zon.

Fijn dat de Amerikanen aardig zijn. Heb ik ook altijd gevonden, hoor. En beter een overdreven "have a nice day" dan een sikkeneurig gezicht.

Sterkte in de bus vandaag. Over een half uur vertrek je als ik het goed uitreken.

Het is hier ook heel mooi weer.

Veel liefs en een zoen!

• 24 Juni 2009 - 20:04

Hoi lieverd,

Is het meegevallen in de bus?
    Ik weet dat dit niet je favoriete manier van reizen is.
    Vandaag is het hier volgens Vin een mooie dag geweest. Ik heb er niets van gezien, lag op bed.
    Nu nog wel een lekkere temperatuur buiten.
    We hebben nu bijna het zelfde schema: als de meeste mensen hier gaan slapen zijn wij wakker!
    Ik ga zo weer beginnen met werken en hoop snel weer leuke berichten te horen uit dat verre Amerika!

Hel veel liefs en knuffel.

• 25 Juni 2009 - 19:19

Hoi Lieverd,

Hoop dat je veilig aangekomen bent met de bus, er staat nog niets geschreven, misschien geen tijd of internetaansluiting?
    Hoe is het met je en is het daar ook mooi weer?
    Hier is het vandaag heerlijk weer geweest, warm, zonnig.
    Ook vandaag niet van kunnen genieten want ik heb nog steeds nachtdienst, maar voor de buurt heerlijk, veel mensen buiten en kids die buiten spelen.
    Heb besloten om de "nieuwe"auto te kopen en de oude in te ruilen.
    Volgende week dinsdag gaat dat gebeuren. Verder is Vin bezig met de laatste loodjes van zijn eindexamen project. Dat geeft ook de nodige stress zoals je wel zal begrijpen. Morgen moet hij het presenteren.
    Ik ga nu douchen en dan weer aan het werk in de Tweemaster, ook erg warm daar.

• 26 Juni 2009 - 19:08

He Lieverd,

Wat is het stil aan het internet front? Hoop dat alles goed gegaan is. Vandaag weer een mooie en warme dag, de zomer is al begonnen hier geloof ik. Ik heb niet buiten gezeten maar nog steeds op bed, nachtdienst he! Nu nog 23 graden buiten en binnen.
    Vin heeft vandaag zijn eindpresentatie gedaan, hoort volgende week of het voldoende was, hij denkt zelf wel dat hij het gehaald heeft, niet al te ruim, maar wel voldoende.
    Vanavond is hij voor een toernooi tennissen in Rozenburg, in de 4, dat wordt lastig dus.
    Ik heb de plantjes net water gegeven, het is al lang erg droog. Vandaag hier gehoord dat Michael Jackson is overleden. Krijg jij daar in Amerika ook zoveel van mee? Hier worden er hele programma's aan gewijd.
    Hoop snel weer van je te horen of te lezen.

Veel liefs en kusjes, mama.

• 26 Juni 2009 - 19:40

Anton:

Leuk al die reacties en jouw foto's.
    Have a good time.

• 12 Juli 2009 - 20:09

Mama:

Heb je net gebeld maar je bent niet te bereiken je nummer is unballanced?????
    Laat dus even wat horen?
    nogmaals een kusje. mama.